20/12/2019

DK: Dygtig Service Tekniker med kundefokus

DK: Dygtig Service Tekniker med kundefokus Elsker du udfordringer og kan du se dig selv som en del af det team, der har ansvaret for service og installation af AGRAMKOWs udstyr hos kunder primært i Europa og Mellemøsten?

Og motiveres du af at yde en god service og af at sikre en høj kundetilfredshed? Så kan du være den Service Tekniker, vi søger til vores team. Med din forståelse for el og mekanik og dit kendskab til elektronik bliver du en del af et internationalt team, der bidrager til en effektiv og kvalitetsorienteret kundeservice blandt vore kunder i hele verden. Eftersom størstedelen af vore kunder er globale, må du påregne en del rejseaktivitet – ca. 120 dage årligt. Du vil overfor vore kunder være ekspert indenfor en række af AGRAMKOWs produkter, hvorfor du naturligvis vil gennemgå en grundig oplæring i vores udstyr.

Installation, support og sparring i globalt miljø
Du får reference til Service Manager, EMEA, men i forbindelse med installationsprojekter indgår du i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektleder og øvrige projektteammedlemmer står for installation og support af AGRAMKOWs udstyr hos kunden. Dette indebærer også mersalg og træning af kundens personale i brugen og vedligehold af udstyret. Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Reperation og fejlfinding på AGRAMKOW udstyr, både i eget værksted men også on-site hos kunden
  • Dokumentation af reperationer/ omprogrammering
  • Træning og instruktion af kundens medarbejdere i brug og vedligehold af udstyr
  • Support til og sparring med kolleger i den globale organisation

Fagligt stærk og Kvalitetsbevidst tekniker    
Du har en relevant teknisk uddannelse indenfor el, mekanik eller elektronik. Som person er du i besiddelse af et højt drive og er god til at bevare overblikket, og du er begejstret for teknologi samtidig med at du holder kunden i fokus . Du har gode samarbejdsevner og deler gerne din viden med dine kolleger. Du er god til at kommunikere og synliggøre opnåede resultater, og du er ikke bange for at være hands-on, initiativrig og pragmatisk. Du er rejsevant og behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale. Tysk er en fordel men ikke et krav. Du har indgående kendskab til fejlfinding og elektrisk og/eller mekanisk konstruktion og du har kendskab til elektronik. Certifikater indenfor behandling af kølemidler, pneumatik og vaccuum mv. er en fordel, men ikke et krav.

Ansøgning og cv
 

Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til: jobs@agramkow.com. Skriv venligst ”Service tekniker” i emnefeltet af din mail.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Service Manager Michael Jakobsen på tlf. 7412 3555.