01/10/2019

DK: Business Controller med erfaring indenfor projekt- og økonomistyring

DK: Business Controller med erfaring indenfor projekt- og økonomistyring AGRAMKOW Fluid Systems A/S har travlt og søger en Business Controller med erfaring indenfor projekt- og økonomistyring.

Virksomheden er i stærk vækst og for den rette person er her muligheden for et særdeles godt job med udfordringer og udvikling. Vi søger lige nu til vores økonomiafdeling en positiv og erfaren Business Controller med brede regnskabsmæssige kompetencer.

Som en en del af vores Finance team, bestående af motiverede og kompetente kolleger, skal du bidrage til at styrke virksomhedens økonomistyring og relationerne til vores tyske moderselskab, samt søster- og datterselskaber i hele verden.

Gennem et tværorganisatorisk samarbejde, vil du være med til at foretage en økonomisk vurdering af projekterne. Du bliver dermed en tæt sparringspartner for vore projektledere og ansvarlig for at levere og kontrollere de fakta, som udgør beslutningsgrundlaget i de enkelte projekter.

Business controlling og ledelsesrapportering i velkonsolideret international virksomhed
Med reference til virksomhedens CFO og i samarbejde med andre forretningsområder, skal du bl.a. kontrollere og følge op på igangværende projekter og deres økonomi, deltage aktivt i budgettering, forholde dig til virksomhedens processer og arbejdsgange samt udvikle og optimere disse. Endelig skal du bidrage til løsningen af ad hoc opgaver for ledelsen. Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

• sparring med vores CFO ved konsolidering af månedsregnskaber

• deltagelse i budgetlægning og – opfølgning samt udarbejdelse af forecasts

• indgå i kvalitetssikringen og udarbejdelsen af periode- og årsregnskaber

• kontakt til revisorer samt relevante offentlige myndigheder i ind- og udland

Kvalitetsbevidst og samarbejdsorienteret Business Controller
Du har erfaring fra en lignende stilling, gerne i en international virksomhed eller du har en baggrund som revisor suppleret med HD i Regnskab, Cand. Merc. i økonomistyring eller tilsvarende. Du har erfaring med komplekse analyseopgaver samt business controlling og du er erfaren bruger af Microsoft Office, specielt Excel og har en solid IT forståelse, gerne fra SAP, Hyperion eller lignende. Du trives med komplekse problemstillinger og du motiveres af at finde den bedste forretningsmæssige løsning og sætter en ære i at levere det rigtige resultat til tiden.

Du er ambitiøs og vedholdende. Du leverer kvalitet og stiller store krav til dig selv og dine omgivelser.

Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til: jobs@agramkow.com.Skriv venligst ”Business Controller” i emnefeltet af din mail.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til CFO Jacob Rosenhøj Jørgensen på mobil 4070 2162.