05/07/2019

DK: Strategisk Indkøber

DK: Strategisk Indkøber Kan du bringe strategisk indkøb på dagsordenen i en global virksomhed med lokalt islæt?

Agramkow oplever en positiv udvikling og for at bidrage til væksten søges nu en strategisk indkøber med strategisk knowhow og meget gerne teknisk indsigt.

Du baserer dine beslutninger på gennembearbejdet data og solid erfaring
Du vil indgå i et team med to indkøbsassistenter og kommer til at referere til Manager of Purchase and Warehouse. Du skal udvikle og sikre det strategiske indkøb på Agramkows projekter (60 %) samt faste indkøb (40 %). Det totale indkøbsbudget er på + 100 mio. kr. Du skal være med til at sikre optimale betalingsbetingelser og leveringssikkerhed fra leverandører samt identificere total cost og medvirke til Agramkows globale tilgang.

Teknisk stærk strategisk indkøber
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, det afgørende er, at du har erfaring fra en lignende stilling gerne i en teknisk mellemstor industriel virksomhed. Vi forventer ydermere, at du har erfaring med Excel og ERP-systemer – SAP R3 vil blive set som en fordel. Du besidder samtidig stærke kommunikationsevner og behersker engelsk både skriftligt og i tale. Du er eksekverende med en god forståelse af hele forretningen, og du ved, hvordan indkøb kan skabe værdi for hele værdikæden. 

Rekrutteringsprocessen varetages af Hansen Toft og du kan læse mere eller søge stillingen via www.hansentoft.dk