05/04/2019

Jr. Sales Manager med flair for softwareløsninger

Jr. Sales Manager med flair for softwareløsninger Elsker du udfordringer og kan du se dig selv som en del af det team, der har ansvaret for at sikre AGRAMKOWs fremtidige vækstplaner inden for Appliance udstyr og software løsninger?

Og motiveres du af at finde nye innovative løsninger for at sikre en høj kundetilfredshed? Har du en skarp kommerciel profil? Så kan du være den Jr. Sales Manager, vi søger til vores team. Eftersom størstedelen af vore kunder er internationale, må du påregne en del rejseaktivitet i EMEA området.

Salgsudvikling i et internationalt miljø
Med reference til Sales & Marketing Director EMEA, får du ansvaret for at sælge fylde og test udstyr samt for at medudvikle salget af IoT og Industri 4.0 løsninger med baggrund i AGRAMKOWs PLIS software til appliance industrien. Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Rådgivning af „end of line“ løsninger til kunder i appliance industrien
  • Udarbejdelse af tilbud til kunder, herunder også projekter
  • Kundepleje og vedligeholdelse af kunde informationer
  • Udarbejdelse af salgs initiativer der er med til at sikre en solid og profitabel vækst

Serviceminded med flair for teknik og software løsninger
Du brænder for salg og teknik, gerne med udgangspunkt i software løsninger som giver kunden merværdi i hans produktionsværdikæde. Som person er du udadvendt og god til at kommunikere på et teknisk løsningsorienteret niveau. Du arbejder systematisk og struktureret med tingene og sætter en ære i at få tingene i mål og du er ikke bange for at være hands-on, initiativrig og pragmatisk. Du arbejder målrettet og fokuseret, hvor kunden altid er i fokus. Du er rejsevant og behærsker engelsk på højt niveau.

Ansøgning og CV
Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun per e-mail til jobs@agramkow.com. Skriv venligst „Jr. Sales Manager“ i emnefeltet af din mail. Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Sales Director EMEA Lars Peter Christensen på tel. 2131 5588.