Jobs & Career

04/04/2018

Software Programmør med fokus på Windowsprogrammering

Software Programmør med fokus på Windowsprogrammering Vil du være med til at udvikle fremtidens produktionssoftware til brands, store som små, inden for appliance produktioner? Er du en teamplayer, som arbejder struktureret og fokuseret med opgaven, men som forstår at involvere kolleger efter behov?

Har du interesse for Industri 4.0 og er du en super-dygtig dataingeniør eller datamatiker med flair for programmering? Så er du måske den Software programmør, vi søger til vores engagerede og dygtige software team.

Virksomheden er i stærk vækst og for den rette person er her tale om et særdeles godt job med mulighed for udfordringer og faglig såvel som personlig udvikling. Vi ønsker derfor at styrke vores forretning med en dygtig og erfaren softwareprogrammør med sans for detaljen og solidt teoretisk fundament. Stillingen er nyoprettet, og du skal være med til at øge kompetencerne i vores Technology Team inden for softwareprogrammering.  

Udvikling og vedligehold af ny og innovativ software
Med reference til vores Technology Manager, Software, kommer du til, i samarbejde med resten af Software teamet, at udvikle på vores eksisterende software, men også at udvikle ny software til vore produkter. Derudover vil du skulle yde teknisk support til vore øvrige afdelinger, såsom salg, service og produktion, i forbindelse med kundespecifikke temaer. Der er mulighed for at arbejde med nye såvel som ældre teknologier, og alt i alt er der tale om et job med masser af muligheder for bredde og udfordringer i opgaverne. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udvikling og vedligehold af vores PLIS software, herunder programmering i C#, .NET og ASP .net

  • Udvikling og vedligehold af databaser (Windows SQL Server)

  • Opbygning og vedligehold af udviklingsdokumentation

Kvalitetsbevidst og teoretisk velfunderet softwareprogrammør
Du er uddannet inden for software programmering, f.eks. som dataingeniør eller datamatiker. Du er fagligt dygtig og elsker udfordringer. Du arbejder systematisk og disciplineret, og sætter en ære i at aflevere et gennemarbejdet og veldokumenteret resultat. Du er teamplayer, men driver dine egne dele af projektet sikkert og ansvarsfuldt, og går også gerne forrest i projektteams. Du træffer beslutninger sikkert og velovervejet, og forstår, hvornår det er tid til at involvere kolleger eller andre interessenter. Du er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation, og du tager ansvaret for egne projekter og sikrer fremdrift hele vejen igennem. Du er ambitiøs såvel fagligt som karrieremæssigt. Du leverer kvalitet og stiller store krav til dig selv og dine omgivelser.
Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til: jobs@agramkow.com. Skriv venligst ”Softwareprogrammør” i emnefeltet af din mail og oplys gerne, hvor du så denne annonce første gang. Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Technology Manager, Software, Robert Buch Hansen på tlf. +4521192262.